Sajtótájékoztató


 

Gyakornoki program az Il Contatto Kft-nél

 

2018.02.15

 

 

Az Il Contatto Kft 6,784 millió forint vissza nem térítendő, uniós támogatást nyert a GINOP-5.2.4-16-2017-01858 Gyakornokok alkalmazása az Il Contatto Kft-nél című pályázatára, mely az Európai Szociális Alap és a központi költségvetési irányzat támogatásával valósulhat meg Tolnán.A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg. A program során fiatal pályakezdő fiataloknak nyújtanak segítséget az elhelyezkedésben és munkatapasztalat szerzésében."

 A Kedvezményezett neve: Il Contatto Kft

A projekt címe: Gyakornokok foglalkoztatása az Il Contatto Kft-nél

A projekt azonosító száma:GINOP-5.2.4-16-2017-01858

Szerződött támogatás összege:6 783 938 Ft

A támogatás mértéke (%-ban):100%

 

Az Il Contatto Kft a beruházásnak köszönhetően 2 fő, 25 év alatti fiatal munkavállaló számára biztosít összesen 13,5 hónapidőtartamra munkatapasztalat szerzési lehetőséget teljes munkaidőben. A fiatal munkavállalók munkabérét és járulékait a program 9hónapig támogatja.

A fiatal munkavállalókat a foglalkoztatás teljes időtartama alatt magasan képzett mentor támogatásával foglalkoztatják, aki visszajelzést biztosít a fiatal szakemberek számára, hogy a beillesztésük a szervezetbe minél hatékonyabb lehessen. A fejlesztéseredményeként a fiatal munkavállalók a jövőben szakmailag felkészülten létesíthetnek majd munkaviszonyt és enyhíthetik a munkaerő-hiányt.

A fejlesztés során eszközbeszerzés is megvalósul, amely a pályakezdő fiatalok foglalkoztatása során a mindennapi feladatok elvégzéséhez elengedhetetlenek és emellett összhangban van az állományi létszám növekedéséből adódó bővítésszükségességével.

A beszerzés a gyakornokok munkakörülményeinek és a szolgáltatások minőségének javítása érdekében valósul meg.


A projekt várható befejezése 2019. tavasza

 

A projektről bővebb információ kérhető:

Tóthné Tuller Ildikó, ügyvezető igazgató

tullerildiko@ilcontatto.hu

www.ilcontatto.hu


PDF formátum letöltéséhez KATTINTSON IDE!Újdonságok

HAMAROSAN
Kövessen minket:
Weboldalaink: