Innovatív megoldások
a higiénia egész területén

Rólunk

Tevékenység Cégünk higiéniai forgalmazóként, Olaszország legjelentősebb gyártóinak a magyarországi importőre. Ez a kapcsolati tőke, amelyet igyekszünk minden partnerünknek úgy átadni, hogy a gyártó partnereink kínálatából mindig a legjobb megoldást tudjuk kínálni. Termékeink az élet minden területén segítséget nyújtanak a felmerülő higiéniai és komfortnövelés igényeiben. Eltökéltek vagyunk abban, hogy olyan technológiákat alkalmazzunk, amely maximálisan tekintettel van a környezetre és az emberre. Kínálatunkban igyekszünk ezen a területen minden igényt kielégíteni.

Háttér A legjelentősebb olaszországi gyártókkal vagyunk kapcsolatban, akik a professzionális higiénia meghatározó szereplői egész Európában. A felmerülő igényeket mintegy 20 gyártótól szerezzük be, hogy partnereink mindig a legmegfelelőbb és legjobb ár/érték arányú termékhez jussanak. Gyártó partnereinkkel közvetlen kapcsolatot tartunk fenn így azonnal tudunk reagálni a felmerülő igényekre és az újításokra.

Főbb partnereink a TTS, Facco, Interchem, Ecochem, Comac, TMB, Santoemma, Duplex, Fumagalli, Nettuno, JVD, TSM, Lindhaus, amely gyártóktól jelentősebb volumenben értékesítünk.

Logisztika Gyártó partnereinktől az áru egy olaszországi logisztikai központba érkezik, ahonnan egyenesen a tolnai raktárbázisunkba szállítják. Innen a szortírozást követően érkezik egyenesen Önökhöz, vagy amennyiben Ön nagykereskedő és nem okoz gondot a budapesti telephelyen való felvétel, akkor a budapesti telephelyünkre. Saját gépparkkal a budapesti kiszállításokat végezzük, az egyéb szállításokat logisztikai partnerünkkel teljesítjük.

Raktár Saját raktárral rendelkezünk, ahol a beérkezett termékeket biztonságosan tudjuk tárolni. A raktározott termékből igény esetén aznap tudjuk küldeni/szállítani a megrendelt termékeket. Jelentős készlettel rendelkezünk, amiből folyamatos ellátást tudunk biztosítani szerződéses partnereinknek.

Erősségeink • kiváló ár/érték arány • rugalmas kiszolgálás • rövid szállítási határidő • folyamatos alkatrész és kiegészítő ellátás • korrekt információk • katalógusok • minőségi termékek • gyártói kapcsolatok

Szervíz A takarítógépek szervizelését az egész ország területén vállaljuk. Forgalmazott gépeink garanciális és azon túli javítását, valamint az egyéb típustól független szervizelését saját szakember gárdával végezzük. Alkatrészellátást cégünk biztosítja.

Higiéniai területek ellátása A higiénia a mi területünk! Ezen belül is meghatározhatóak azok a pontok, ahol országos viszonylatban kiemelt helyen vagyunk a piacon. A takarítóeszközöket a TTS-től szerezzük be, amelyből komoly készlettel rendelkezünk a folyamatos utánpótlás érdekében. Kiemelt területünk a takarítógépek is, partnereink a EUREKA a LINDHAUS, a DUPLEX, valamint a TMB. A gépekhez használatos súrolópadeket a FACCO biztosítja számunkra, akik konszignációs raktárat működtetnek cégünknél, így az ellátás folyamatos és akadálymentes. Tisztítószereinket az ECOCHEM gyártja cégünknek saját perszonalizálással, de ezen kívül forgalmazzuk az INTERCHEM termékeit is és új termékcsaládnak felvettük a Chizzoni szappangyár BIO termékeit is. Papírhigiéniai termékekből a LUCART a partnerünk. Kínálatukban a hagyományos és az újrahasznosított termékek, valamint éttermi szalvéták egyaránt megtalálhatók.

Szálloda, vendéglátás Cégünk komoly tapasztalattal rendelkezik a szállodai ellátás területeken is. Külön stáb dolgozik azon, hogy egy igen érzékeny területet folyamatosan tudjuk ellátni minden olyan termékkel, ami a működéshez szükséges. Szállodai kozmetikumokat és az ehhez tartozó kiegészítőket az ALLEGRINI biztosítja számunkra. Szállodai pótágyakat, szobaasszony és bőröndszállító kocsikat, front office termékeket, papucsokat, szállodai textíliákat, szállodahigiéniát, konyhai berendezéseket és kiegészítőket, konyhai tisztítószereket, mosogatószereket, egyéb HORECA-hoz köthető kellékeket stb.

Partnereink Partnereink magyarországi és országhatáron túli viszonteladók, nagykereskedelmi forgalmazók, takarítócégek, áruházak, kiskereskedelmi üzletek, hálózatok, éttermek, szállodák, bio boltok, irodaházak, és minden vállalkozás, ahol a környezettudatos és mai szintnek megfelelő igényt támasztanak az alkalmazott higiéniával szemben.Munkatársak

Tóthné Tuller Ildikó
Ügyvezető
(+36 20) 584-65-85
Tóth Viktor
Műszaki vezető
(+36 20) 993-81-22Kövessen minket: