100% made in Italy since 1987
for the best customer satisfaction

Lindhaus

A Lindhaus és mi: Cégünk higiéniai forgalmazóként, Olaszország legjelentősebb gyártóinak a magyarországi importőre. Ez a kapcsolati tőke, amelyet igyekszünk minden partnerünknek úgy átadni, hogy a gyártó partnereink kínálatából mindig a legjobb megoldást tudjuk kínálni. Termékeink az élet minden területén segítséget nyújtanak a felmerülő higiéniai és komfortnövelés igényeiben. Eltökéltek vagyunk abban, hogy olyan technológiákat alkalmazzunk, amely maximálisan tekintettel van a környezetre és az emberre. Kínálatunkban igyekszünk ezen a területen minden igényt kielégíteni.

A LINDHAUS száraztisztítás technológiája:

A Lindhaus gyár az itáliai Padovában található, 30 km-re Velencétől, egy iparilag fejlett zónában, ami Velencétől Milánóig húzódik. Ezt néhány gazdasági író a Kis-Japán-nak definiálta, a termékek magas minőségi szintje, a világon való elismertsége és tartós fejlődése alapján.

A Rotafil 1960-ban kezdte meg működését, mint finommechanikai üzem. Rövid idő múlva a cég, automata tekercselőgépek alkatrészeinek gyártására specializálta magát és ez, egészen az elektromos motorok gyártásáig vezetett. A Rotafil tevékenysége napjainkban is a villanymotorok és az automatizált alkatrészek gyártása. A Rotafil egyike volt azon gyártóknak, akik elsőként használták a számítógépes technológiát, úgy a gyártáshoz, mint a minőségellenőrzéshez. Ez a minőségpolitika odáig vezetett, hogy a Rotafil ma bajnok a professzionális motort gyártók között. A Lindhaus, tisztítógépek gyártását a 80-as években kezdte, egyetlen célkitűzéssel: háztartási és professzionális porszívók, szőnyegtisztítók gyártása, világszínvonalon.

A Lindhaus minőségéről

A Lindhaus nagy hangsúlyt fektet arra, hogy csak kiváló minőségű készülékek hagyják el a gyárat. Köszönhető ez a fejlett technológiának és a cég vezetésének a filozófiájának. A Lindhaus palettájában porszívók és hengerkefés szőnyegtisztítók találhatók. Minden figyelmét a hengerkefés szőnyegtisztítókra összpontosítja. A Lindhaus nem csupán egy porszívó a sok közül, de egyike a világ legjobbjának. Ezt bizonyítja az a tény, hogy neves takarítógép gyártók bízzák meg a Lindhaust, hogy gyártson részükre hengerkefés szőnyegtisztító gépet. Egy független amerikai intézet 2002-ben, számos neves gyártó készülékeivel összevetve a világ legjobbjának minősítette, az ár , a szűrési hatásfok és élettartam összehasonlításban.

A hengerkefés porszívókról

A szőnyeg mindenutt jelen van környezetünkben. Szép, de a tisztítása nem mindig egyszerű feladat. Gondoljunk csak arra, hogy mennyi erőfeszítésbe kerül egy-egy hajszál vagy pihe felporszívózása egy normál készülékkel. Kicsit közhelyes a normál porszívó fogalma, de nem találunk rá jobb kifejezést. Mit is értünk normál porszívó alatt? Azt, amikor a porszívó csak a szívóerejét használja a felület tisztítására egy szívófejjel a cső végén. Mi történik ilyenkor. A szívófej lehajtja a szőnyeg szálait és a por és egyéb szennyeződések a szőnyegben maradnak. Ezt a hibát küszöböli ki a Lindhaus hengerkefés szőnyegtisztítója, mert a hengeres kefe 5000/perc fordulattal kikeféli a szálak mélyéről a szennyeződéseket, miközben a szívóerő a port a készülékbe juttatja.


Kövessen minket!: