More
value to Clean

Interchem

A Interchem és mi: Cégünk higiéniai forgalmazóként, Olaszország legjelentősebb gyártóinak a magyarországi importőre. Ez a kapcsolati tőke, amelyet igyekszünk minden partnerünknek úgy átadni, hogy a gyártó partnereink kínálatából mindig a legjobb megoldást tudjuk kínálni. Termékeink az élet minden területén segítséget nyújtanak a felmerülő higiéniai és komfortnövelés igényeiben. Eltökéltek vagyunk abban, hogy olyan technológiákat alkalmazzunk, amely maximálisan tekintettel van a környezetre és az emberre. Kínálatunkban igyekszünk ezen a területen minden igényt kielégíteni.

Célunk nagyobb jelentőséget adni a tisztaság fogalmának, hogy mindannyian biztonságos, tiszta környezetben élhessünk és dolgozhassunk. Ezek a tényezők elengedhetetlenek, sőt, minden állampolgár jogában áll tiszta környezetben élni és dolgozni. Az INTERCHEM ITALIA évek óta állandó munkával és szenvedéllyel tervezi és kivitelezi azokat a termékeket, melyek képesek megoldani a tisztaság és higiénia problémáját közösségekben, éttermekben és az iparban, tiszteletben tartva a hatályban levő előírásokat, melyek a biztonságra, lebomlásra, címkézésre és csomagolásra vonatkoznak. Ezen kívül minden egyes INTERCHEM ITALIA termék folyamatosan frissített biztonságtechnikai adatlappal ellátott, szem előtt tartva, hogy mennyire fontos a felhasználó és a környezet védelme.
A két részből álló modern berendezésekkel felszerelt laboratóriumban magasan kvalifikált személyzetünk dolgozik: - Kutatás és fejlesztés részleg: folyamatos kísérletezések, tesztek, új formulák létrehozása - Minőségellenőrzés részleg: a bejövő nyersanyagok és csomagolások vizsgálata illetve a kész termékek ellenőrzése csomagolás előtt és után, hogy mindig garantálni tudjuk vásárlóink és a termékek felhasználóinak maximális elégedettséget. A modern gyártóberendezések lehetővé teszik, hogy rövid időn belül készítsük el termékeinket és hogy alacsonyabb áron termelhessünk. Éppen ennek a rendszernek köszönhetően tudott a gyártási standard emelkedni, így növelve a termelési kapacitást.
Kiterjedt raktárunk lehetővé teszik minden termékünk tarolását, megbízhatóbb készletet és gyorsabb, hatékonyabb szállítást garantálva.

Történelem: 1987: A TÖRTÉNET: Az Interchem Italia Peraga di Vigonzaban született (PD) a két jelenlegi ügyvezető és tulajdonos ötletéből 1987-ben. Eredetileg harmadik fél megbízásából kezdett termelni, aztán a vállalat új ismeretekre, tapasztalatokra, kompetenciákra tett szert a professzionális tisztítószerek piacán. Az úgy nevezett Know How felfogás (tudd hogyan) az évek során lehetővé tette egy nemzetközi terv kialakításának kifejlesztését a saját üzlethálózatán keresztül. 2001-től kezdve a vállalat úgy dönt, hogy termékeit kizárólag nagykereskedőknek és viszonteladóknak értékesíti, akik az idők során bizonyították a szakmai ELKÖTELEZETTSÉGüket, KOMOLYSÁGukat és SZENVEDÉLYüket a vállalkozásuk iránt.
A KÜLDETÉS: Az Interchem Italia –a magasan kvalifikált személyzetének köszönhetően- kifejleszti, megvalósítja és forgalmazza a professzionális tisztításhoz szükséges termékeit és rendszereit, úgy hogy óvja a környezetet és a termékek felhasználóit. Mindez hozzájárul az ügyfelek maximális elégedettségéhez és a tisztaság és higiénia lehetséges problémáinak megoldásához.
AZ ELKÉPZELÉS: Az Interchem Italia egy hozzáértő, kompetens és motivált dolgozókból álló fiatal, dinamikus vállalat. Munkatársaink mindig odafigyelnek ügyfeleink szükségleteire és képesek gyorsan alkalmazkodni a piaci változásokhoz. A jövő gazdasági forgatókönyve és az egyre növekvő verseny a piacon egyaránt szükségessé teszik az emberi tartalékokra irányuló növekvő figyelmet, és kizárólag ez utóbbiak minősége hozhatja létre a másoktól való különbözőséget. Az elért eredményeknek köszönhetően lehetünk egy kiindulópont ezen a piacon hála az értékesítő hálózatunknak, a termékskálánknak, a minőségnek, az imázsunknak, a szervízünknek és azúgy nevezett első rendelést követő támogatásnak, hogy mindig az ügyfeleink rendelkezésére álljunk és ne csak egyszerű termék beszállítok legyünk.
2006: AZ ÚJ KIHÍVÁS kezdete: Amikor egy vállalat növekedni kezd, rengeteg igény merül fel: termelés, raktározás, irodák létrehozása stb., ezért az Interchem Italia 2006-tól új, nagyobb székhelyen működik tovább, mely jobban követi a termelési, szervezési, irányítási szükségleteket.
2008-2009 Annak érdekében, hogy garantálni tudjuk ügyfeleinknek és szakképzett dolgozóinknak a maximális megbízhatóságot, hatékonyságot, környezetvédelmet, az utóbbi években két fontos igazolást is kiérdemeltünk, mint az ISO Minőség 9001 és a Környezetirányitási rendszer ISO 14001. Természetesen ez a két igazolás, számunkra nem a célunk elérését jelenti, hanem egy új kihívás kezdetét, megtartva azokat az értékeket, melyekben hiszünk: ELKÖTELEZETTSÉG, KOMOLYSÁG és SZENVEDÉLY.


Kövessen minket!: